20 September 2011

Malaysia Top 10 Blog September 2011


  • Senarai Malaysia Top 10 Blog Melayu :
    1. Beautiful Nara ( Alexa 64/ 11,804, PR3)
    2. Blog Serius ( Alexa 89/ 18,400, PR2)
    3. Denaihati (Alexa 108/ 22,179, PR4)
    4. Ohbulan (Alexa 123/ 22,883, PR3)
    5. Amanz.my (Alexa 135/ 30,351, PR4)
    6. Itsmesaiful (Alexa 148/ 38,729, PR2)
    7. Milosuam (Alexa 209/ 42,409, PR3)
    8. 2Dayblogger.com (Alexa 212/ 32,035, PR2)
    9. Oh!Artis ( Alexa 228/ 55,490, PR3)
    10. Mummynemo.com ( Alexa 246/ 55,793, PR2)
    #Pelik, mana blog 'Top Blogger Malaysia' Ben Ashaari ha? Dengar² dia famous macam artis. Kenapa dia takde dalam senarai ni? Dia famous ke? Dikalangan newbie je kot? Hahaha...

    Source : Denaihati

22 comments:

fiefi duffea arnasier said...

betui tue... tp aku tak rasa pun ben ashaari tue famous..

| RoziAhmad | said...

mana blog penyu? hahaha

Penyu said...

@fiefi duffea arnasier
dia pemes. tapi utk newbie2. dia pemes, tapi bila orang kritik dia, terus delete entri. macam kes semalam. haha

Penyu said...

@| RoziAhmad |
kita tak pemes. kita biasa je. blog cikai. haha

Syafiq Salim said...

penyu, hang ade telur tak ? LOL
femes ke kawan baik hang tu ?

syukurlah, segmen mengarut die dah takder, trafik 2 hala yg di war2kan tu yg bersifat sementara tu dah bt org fikir balik....kdang2 aku terfikir, kenapa bila org yg join segmen besfriend hang tu bila dah up tak join lagi dah ? kenapa eik.... bukankah itu sumber trafik yg mantop !

Dan jawapan yg aku nmpk, org yg up bersama segmen besfriend hang tu pun sedar dah, segmen bukanlah satu kekuatan... the real good entri akan bt trafik perpanjangan, kalau mereka smua gilerk trafik laa...hehe.. aku bukan part time blogger... :)

Penyu said...

@Syafiq Salim
kalau ben baca komen ni misti dia reply, "sebab blog tu dah ade follower sendiri, sebab dia dah boleh cari trafik sendiri, bla bla bla bla....". percaya lah. hahaha.

ben mane boleh orang kritik dia. takleh.. dia kan OTAI BLOGGER, TOP BLOGGER, BLOGGER RETIS. hahahaahaha

Touya K II said...

aku blogger yang kesebelas ke ?

Penyu said...

@Touya K II
kau blogger yang ke 11... 11 juta.

Ain said...

ramai buat entry perli abg beng. mencanak la trafik beliau kalau macam ni. ermm abg penyu buat entry kutuk ain boleh tak? please.



hahahha

Cik Reena Tan said...

alaaaa~ nape blog reena tercicir nih.. haha!

Syafiq Salim said...

ape kaitan dgn ben pulak... LOL...
aku cakap pasal besfriend kaw...

chapoi said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SHIAAAALLLL LA...AKU INGT SLAME NI AKU SORANG JE YANG DOK EMO SAL BEN TU...RUPENYA RAMAI JE EMO...BAGUIH2 ADE GENG SKRNG...HAHAHAHA....AKU KALO TGK BLOG ORANG YG ADE DOK PROMOTE BLOG BEN AKU ANTI LA SHIALL..SIAN TOL BUDAK2 BARU NAK MASUK KENA TIPU STAIL MLM NGN DIE..HAHA

Eyka said...

okei blog domo takde..okbai! haha:P

Ros Anisza said...

alaaaaaa blog wa tercicir lg...hahhahahaa

RinsyaRyc said...

sape ben tak kenal pom....

>>aku blogger baru<<


http://bulatmata.blogspot.com/

aiEz said...

pergh ak pun xdop ke?...ni yg keciwa ni..=,=!

Nur Intan Syafinaz said...

Tak kenal pun Ben ashaari tu sape???Intan newbie jugak...

atiqsalleh said...

nak jugak selit nama ben sehari tue.. hahaha....

unknown said...

pemes kew?gua tak kenal..tak kenal..huihhh..sape tu...

biruMerah said...

hahahahahha bace dan berfikir :)

Pisyek said...

weh penyu, xde screenshot ke entri yg dah delete tu? nk usha gak. hahaha.

Pertanyaan ini dibawakan khas oleh Pisyek Dot Com

Anonymous said...

backlink pagerank seo keywords backlink service backlink building

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...